Jogi nyilatkozat

 

Az innatura.hu weblapon található leírások és fényképek az oldal készítőinek szellemi tulajdonát képezik, melyeket a Creative Commons Nevezd meg! – Ne add el! – Így add tovább! 2.5 Magyarország Licenc véd.

A fentiektől eltérő tartalmak a weblapon a forrás vagy a készítő megjelölésével kerültek elhelyezésre, melyek esetében a jogtulajdonosok által meghatározott vagy fenntartott jogok érvényesek, ám ezekre vonatkozóan itt külön közlés nem történik.

A domain használója minden ésszerű erőfeszítést megtett annak biztosítása érdekében, hogy a weblapon megjelenített minden információ pontos legyen feltöltése időpontjában. Ennek ellenére a domain-használó nem vállal szavatosságot a jelen weblapon keresztül nyújtott információkért, és fenntartja a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül bármikor változtatásokat és javításokat hajtson végre, illetve a teljes weblap vagy egyes oldalak elérhetőségét korlátozza és megszüntesse.

Az innatura.hu weblapon található információkon alapuló bármilyen döntés a felhasználó saját felelőssége.

A domain-használó nem vállal felelősséget a weblaphoz, illetve az ott található információkhoz való hozzáférésből, illetve annak elmaradásából vagy ezek felhasználásából származó semmiféle veszteségért vagy kárért.

A domain-használó nem tartozik továbbá felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weblap használatából, annak használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, vagy az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek.

Az innatura.hu weblap megnyitása és használata egyúttal a Jogi nyilatkozatban meghatározottak feltétel és kivétel nélküli elfogadását is jelenti.

Az oldal készítői fenntartják maguknak a jogot, hogy a jelen Jogi nyilatkozatot részeiben vagy egészében, előzetes bejelentés nélkül megváltoztassák.

www.innatura.hu